İstanbul Maratonu’nda “çocuklar için koşMAYA hazırım” dedik!

Maya Vakfı olarak 11 Kasım 2018 tarihinde İstanbul Maratonu’na katılarak “Haydi Çocuklar için koşMAYA!” dedik.

Kuruluşundan bu yana travmaya maruz kalan kişilere yaşadıkları stresi azaltma ve travma sonrası ortaya çıkan olumsuz durumlarla baş edebilme becerileri kazandırmak amacıyla çalışan vakfımız, Adım Adım Oluşumu’na dahil olarak İstanbul Maratonu’nda ilk kez yardımseverlik koşusu gerçekleştirdi. “Çocuklar için koşMAYA” hazırım diyen 107 gönüllü koşucumuz sayesinde hedefimizin üzerine çıkarak topladığımız 239.272 TL ile göç, savaş, aile kaybı gibi sebeplerden travmaya maruz kalmış ve psikososyal destek hizmetlerimizden faydalanan 120 çocuğun hayatına dokunmayı başardık. Bizi ilk koşumuzda yalnız bırakmayan elçimiz olup çalışmalarımızı anlatan tüm gönüllü koşucularımıza, bize destek olan tüm bağışçılarımıza ve kurumsal takımlarıyla yanımızda olan IKEA Türkiye ve SETS Levent Ailesi’ne yürekten teşekkürlerimizi sunarız.