“Hoş Geldin Çocuk!” Resim Sergimiz İzmirle Buluştu

Psikososyal Destek hizmetlerimizden faydalanan çocuklarımızın  kendi dünyalarını resmettikleri sergimiz 30 Kasım – 07 Aralık tarihleri arasında MaviBahçe Alışveriş Merkezi’nde İzmirle buluştu.

“Hoş Geldin Çocuk!”resim sergimiz İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nün iki yıldır yürüttüğü Çocuk Gibi Bak projesi işbirliğiyle 30 Kasım – 07 Aralık 2018 tarihlerinde MaviBahçe Alışveriş Merkezi’nde İzmir ile buluştu.

Araştırmalara göre günümüzün en büyük gündem maddelerinden biri göç sorunu. Göç nedeniyle ülkelerini terk etmek zorunda kalan topluluklarda çocuklar en çok etkilenen grupların başında geliyor. Çocuk Gibi Bak projesi, mülteci çocuklara karşı yapılan olumsuz söyleme “Dur” demeyi ve bu çocukların yaşadığı sorunlara dikkat çekmeyi hedefliyor. Bu çerçevede, Maya Vakfı bünyesinde hayat bulan “Hoş Geldin Çocuk!” resim sergisi İzmirle buluştu.