GÖNÜLLÜ OL!

Daha iyi bir geleceği hep birlikte yaratmak için, profesyonellerin uzmanlığını gönüllülerin enerjisiyle birleştiriyoruz. Gönüllülerimiz hayata geçirdiğimiz projelerin yürütülmesine ve yaygınlaştırılmasına katkıda bulunuyor. Aynı zamanda kişisel olarak keşfetme, öğrenme ve gelişme olanağı buluyor. Gönüllü programı

kapsamında, çalışmalara başlamadan önce gerekli eğitimleri vererek gönüllülerimizi projelerimiz, travma ve etkileri, travma sahasında çocuklarla çalışma gibi konularda bilgilendiriyoruz. Eğitimler sonrasında saha çalışması süresince gönüllülük deneyimiyle ilgili geri bildirim almak ve vermek amacıyla da destek sunuyoruz.

3 yılda 11 gönüllü eğitimi

İstanbul'da 10'dan fazla üniversite ile iş birliği

10'dan fazla ülkeden 400 üzeri gönüllü

100'den fazla Arapça konuşan gönüllü

Etkinlik Gönüllüsü

Çocuk ve gençlerle gerçekleştirdiğimiz grup atölyelerinde terapiste destek verir. Atölyelere katılan çocukların etkinliklere dahil olmasına ve uygulamaları yapmasına destek olur. Terapistle ekip olarak çalışarak atölye öncesi, sonrası ve sırasında kolaylaştırıcı rolü üstlenir. Aileler ve öğretmenlerle yapılan eğitimlerde terapistlere destek verir.

Arapça ve Türkçe ya da İngilizce bilen gönüllüler, tercüme yaparak etkinliklere destek verebilir. Bu yüzden Arapça konuşan gönüllüler, Maya Vakfı için önceliklidir.

Destek Gönüllüsü

İletişim Gönüllüsü

Gönüllü arama ve bulma, üniversite tanıtımları ve iletişim faaliyetleriyle ilgili konularda destek verir.

Ofis Gönüllüsü

Vakıf merkezinde ofis işleri, organizasyon desteği, etkinlik materyallerinin hazırlanması gibi konularda destek verir.

Sosyal Etkinlik Gönüllüsü

Gönüllüler için düzenlenecek sosyal etkinliklerin organizasyonu konusunda destek verir.